Az építőipar digitalizációja hozzá segíti az építőipari beruházásokat, tervezéseket, kivitelezéseket a gyors átlátható, organizált működéshez, biztosítja a gazdasági és az emberi erőforrások optimális szervezését / összehangolását.

Az előző gondolat mielőbbi elérése érdekében 2017-ben rendeztük meg az első Digitális-építőipar konferenciát, majd utána minden évben volt egy rendezvény.

Tavaly a Pandémia miatt sajnálatosan elmaradt a 2020-as konferencia.

Ezért 2021. február 24.-re tervezünk ebben a témakörben egy Online konferenciát.

Idén fő témának tekintjük az oktatás kérdését, az építőipari 3D nyomtatást, illetve természetesen az újdonságok bemutatását.
Egyértelmű szándékunk a digitalizáció elterjesztése az építőiparon belül. 

A szervezéskor arra törekszünk az előadások szakmai színvonalának emelése mellett, hogy támogatóink, kiállítóink, előadóink és a résztvevők is hasonló körülmények között tudjanak részt venni a konferencián, mintha azt a megszokott helyszínen a kecskeméti Four Points By Sheraton szálloda konferenciaközpontjában tartanánk.

Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk:

  • támogatóinknak többek között a konferencia szüneteiben cég-, illetve termékismertető video bemutatására
  • kiállítóinknak egy helyszíni kiállítás minden elemében hasonló online megjelenésre
  • előadóinknak a konferencia idején meglévő szabályozások szerinti előadási környezetre
  • résztvevőknek online elérésre, chat felületre kérdéseik feltevéséhez, a kiállítási felületek, területek elérésére, az ottani további konzultációra.

Az előző évekhez hasonlóan, színvonalas (az online térben kialakított) kiállítással mutatjuk be a gyakorlati, technológiai és elméleti fejlesztéseket, új rendszereket, szoftvereket, hardvereket.

A konferencia követhető lesz egy asztali számítógéppel ugyan úgy, mint egy laptoppal, tablettel, vagy akár egy okostelefonnal. Ön azon a helyszínen nézheti meg a kiállítást, hallgathatja meg az előadásokat, ahol éppen akarja. Természetesen internet kapcsolat, egy meglévő működő böngésző szükséges a készülékén.

Várjuk szeretettel a konferencián!